Tesla Club Sweden

Vi hjälper dig som medlem i Tesla Club Sweden med leasing eller avbetalning när du ska köpa eller sälja en begagnad Tesla. Ansök enkelt i formuläret så kontaktar vi dig inom kort med finansieringsförslag. Vi samarbetar med Teslaspecialisterna DNB Finans och Trygg-Hansa.

I alla köp eller sälj så ingår 1 års garanti* och gratis helförsäkring i 14 dagar och 20% rabatt på premien från Trygg-Hansa. En trygghet för dig och din Tesla.

För köpare:
När du har hittat en bil och du kommit överens om ett pris med säljaren så köper vi bilen av säljaren och säljer den till dig med finansiering från DNB Finans, 1 års garanti* och försäkring från Trygg-Hansa.

För säljare:
När du har hittat en köpare och ni har kommit överens om ett pris så köper vi bilen av dig och säljer den till köparen med en ny finansiering från DNB Finans, 1 års garanti och försäkring från Trygg-Hansa. Vi löser din restskuld och betalar ut övervärde till dig vid leverans.

Betalning av första förhöjd leasingavgift eller kontantinsats betalas via Swish eller via bank. Alla signeringar görs via BankID och ägarbytet skickas in digitalt. Vi är utbildade och godkända av Transportstyrelsen att utföra ägarbyten genom direktanmälan via Bilvision.

Medlemserbjudande Tesla Club Sweden:
Pris: 9 995:- ex moms.
3,95% ränta

*bilen får vara max 6 år eller 12.000mil vid leverans.