Svårt att sälja en Tesla på Blocket?

Ett befintligt leasingkontrakt är ofta ett hinder vid försäljning, parametrarna stämmer inte för köparen och i många fall finns det ett stort övervärde i bilen som köparen har svårt att betala. Genom våra tjänster kan din köpare lägga upp en ny leasing utan första förhöjd avgift eller en avbetalning från DNB Finans samt 1 års garanti* från Trygg-Hansa. 

Att erbjuda finansiering och garanti gör att du garanterat får bättre betalt än att byta in din bil. Vi hjälper till med att lösa befintlig restskuld, lägga upp ny leasing eller avbetalning.

Ansök i formuläret så återkommer vi till dig med ett finansieringsförslag som du använder i din annons på tex Blocket samt information om garanti och försäkring. Du förbinder dig inte till någon kostnad hos oss och hittar du en köpare som vill köpa bilen utan vår hjälp så kan du självklart göra det.

När du har hittat en köpare och ni har kommit överens om ett pris så köper vi bilen av dig och säljer den till köparen med en ny finansiering från DNB Finans, 1 års garanti och försäkring från Trygg-Hansa. Vi löser din restskuld och betalar ut övervärde till dig vid leverans.

Betalning via Swish eller banköverföring. Alla signeringar görs via BankID och ägarbytet skickas in digitalt. Vi är utbildade och godkända av Transportstyrelsen att utföra ägarbyten genom direktanmälan via Bilvision.

Pris 14.995kr ex moms.

*bilen får vara max 6 år eller 12.000mil vid leverans.