Vi finansierar ditt Teslaköp! - Teslaleasing

Vi finansierar ditt Teslaköp!

Hittat drömbilen men inte finansieringen?

Vi är specialister på att ta fram bra finansieringslösningar för Tesla. Under de senaste 2 åren så har Teslaleasing.nu blivit en av de populäraste alternativen för Teslaköpare i Sverige.

Vill du få en kostnadsfri kalkyl och rådgivning? Fyll i Intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig.

Använd kampanjkoden “Teslablocket” så får du lägre ränta..

Om ni har frågor eller funderingar så tveka inte att höra av er till oss.

Mail: hej@teslaleasing.nu
Telefonmöte: Boka tid här

Se hur Michaela köpte sin Tesla av en privatperson med blipp

Michaela, berätta lite om dig själv?

Jag bor i Stockholm och jobbar som projektledare inom hyresgästanpassning. Sportar och umgås med min familj på fritiden.

Hur ser ditt bilbehov ut? Hur färdas du?

Jag har hittills cyklat ca 5 mil om dagen året om men nu med fler projekt i min tjänst så behövs en bil. Miljön ligger mig varmt om hjärtat och jag gillar konceptet med elfordon och hållbarhet är viktigt.

Berätta om hur du köpte din Tesla?

Elbilarna har hittills varit väldigt dyra och mina möjligheter till ett vettigt lån har varit små. Jag försökte låna på huset men det var krångligt. Jag ville köpa en bil från en privatperson eftersom dom är billigare. Jag hade spanat in några bilar på blocket och ansökte om ett billån. Jag kom överens med säljaren om priset och vad som ingick sen köpte jag bilen med blipp, på en söndag!

Skulle du rekommendera andra att använda blipp?

Absolut! För mig som inte kan så mycket om bilar eller bilaffären så vad det här fantastiskt bra! Att få den hjälpen vid köpet är ovärderligt.